★★★★★ Anouk Peek (34)

Ik heb bij Ingrid een paar hypnosessies ondergaan. 
Je wordt er zeer welkom ontvangen en je voelt je je meteen op je gemak dáár! Ingrid neemt de tijd voor je en het is een warme vrouw. Je krijgt bij binnenkomst een lekker kopje thee. 
Mijn klachten waren:
– angstoornis 
– hyperventilatie 
– geen zelfvertrouwen 
Ze vraagt eerst wat je klachten zijn. Dan neemt ze dit mee en ze gaat hiermee aan de slag. Je wordt eerst in trance gebracht door, wat ik als zeer kalm ervoer. De hypnose is een reis, je gaat echt heel diep. Waarbij je de angsten onder ogen ziet (in mijn geval) Dit doet ze heel vakkundig. Het is helemaal niet eng! En ook niet zweverig! 
Na de sessie wordt er besproken (hoe je het hebt ervaren) Zelf heb ik een aantal sessie’s gehad. Dit heeft mij zo geholpen, en het heeft mijn leven weer verlicht. Ik ben hier zo enorm dankbaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *