★★★★★ Natascha Beumer (31)

‘Niet eerder ben ik in aanmerking gekomen met Hypnotherapie. Ingrid heeft alles heel helder uitgelegd en ze was er duidelijk in wat mij ‘te wachten zou staan’. De therapie heeft mij geholpen beter te kunnen ontspannen waardoor de continuespanning op mijn buik, welke deels PDS veroorzaakt, helpt te verminderen. Ingrid heeft mij zelf-hypnose aangeleerd en dat is een zeer krachtig middel om zelf aan de slag te gaan. Niet alleen voor mijn buik!
Door de zelf-hypnose toe te passen vlak voor het slapen en ik daardoor in diepe ontspanning raak, is mijn nachtrust ook een stuk beter geworden.
Ik ben Ingrid heel erg vaak dankbaar voor deze tool. Ingrid zelf is sensitief, zachtaardig, lief en duidelijk. Zij stelt het welzijn van klanten voorop en handelt hier ook naar. Heel prettig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *