★★★★★ Debby Olsthoorn (38)

Ongeveer 5 jaar geleden gebeurde het: ik reed in de auto op de snelweg richting huis. Ik kon niet meer uitademen, mijn hart ging tekeer, tintelingen in mijn handen en de gedachte: ik ga dood! Een paniekaanval en geen idee waarom. Ik was zo geschrokken dat ik een tijdje geen auto meer reed op de snelweg…

Door toch weer te gaan rijden ging het uiteindelijk beter maar de angst bleef.

Na een paar jaar sprak ik Ingrid hierover en zij wilde me helpen. Dus een afspraak gemaakt en al snel zat ik op een avond bij Ingrid thuis in een fijne stoel klaar voor mijn eerste hypnose.
Naar mijn idee was hypnose dat je ‘niet meer bij was’ en dat je dingen ging vertellen die je later niet meer wist. Zo was het dus helemaal niet!!!

Ingrid stelde me op mijn gemak, legde duidelijk en rustig uit wat hypnose in houdt, wat ze ging doen en wat er zou kunnen gebeuren.

Ze stelde me gerust en ik luisterde naar haar stem terwijl ze begon. In eerste instantie dacht ik nog: de dingen die jij zegt gaan echt niet gebeuren. Om een voorbeeld te noemen: ik moest mijn ogen dichtdoen. Toen vroeg ze, denk je dat je je ogen kan openen? Natuurlijk kan ik dat. Ze zei: probeer het maar. Ik heb echt geprobeerd mijn ogen open te doen maar het lukte niet. Ik moest erom lachen en vond het erg interessant.

Door vragen te stellen aan mijn onderbewustzijn, de angst weg te nemen door positieve gedachten te integreren in mijn systeem, merkte ik dat ik minder angst voelde als ik aan autorijden op de snelweg dacht.

Dat voelde ontzettend fijn, een opluchting en het bijzondere vond ik dat ik gewoon echt ‘bij’ was. Ik hoorde alles goed en dacht soms dat mijn lichaam op een bepaalde manier zou reageren maar dat juist niet deed. Dat verbaasde me enorm maar dat is het verschil tussen je bewust- en onderbewustzijn.
Ingrid gaf genoeg ruimte om zelf vragen te stellen, even te pauzeren als ik dat wilde en er was ruimte om te lachen en huilen.

Na afloop voelde ik me heel erg ontspannen, fijn en goed.

De terugrit naar huis was zo ontzettend fijn en ontspannen dat ik Ingrid bij thuiskomst appte dat het zo bijzonder was en ik me super voelde!

Dat gevoel bleef weken en nog steeds stap ik in de auto zonder angst. Heel soms merk ik dat ik gespannen rijd en mijn ademhaling onrustig wordt maar dan weet ik dat het weer weg gaat en ik gewoon kan autorijden zonder paniek!

Ik ben Ingrid heel dankbaar voor de hypnose. Het voordeel van hypnose is dat je direct verschil merkt en je niet veel sessies nodig hebt om te bereiken wat je graag wilt.

Ik ben inmiddels nog een paar keer bij Ingrid geweest en zal zeker weer naar haar toe gaan als ik minder lekker of niet goed in mijn vel zit!

Ingrid, bedankt voor je hulp!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *