Testimonials

5/5

Arundatti van der Velde: Ingrid is helder, nuchter en durft te zeggen waar het op staat op een zachte wijze. Erg vertrouwd en professioneel. De sessies zijn prettig en Ingrid legt alles zorgvuldig uit. Binnen een sessie resultaat.

5/5

Sanne Teerink: Super fijne sessie van Ingrid gehad. Neemt ruim de tijd voor je en luistert ook écht. Ingrid heeft mij geleerd om ook op een andere manier naar bepaalde situaties te kijken en te leren omdenken. Heel dankbaar!

5/5

Marloes Smolenaars: Het is heel fijn om met Ingrid te kunnen praten. Ze laat je op een fijne manier omdenken. Heel dankbaar dat ik met Ingrid in contact ben gekomen.

5/5

Jelma Sparenberg: In april en mei 3 sessies met Ingrid gehad. Een warme begripvolle therapeut die me heeft geholpen diep in mezelf te kunnen kijken en me heeft begeleid in het verwerken en triggeren van gebeurtenissen waardoor ik nu meer rust ervaar en beter ontspan.

5/5

Desiree Klein: Heel fijn. Ingrid gaf mij telefonisch al een fijn gevoel. Ze is eerlijk professioneel maar ook ‘gewoon’ alsof je bij een goede kennis komt. Ze houdt na de sessie ook contact en je mag altijd bellen als je een vraag hebt. Ik voelde mij meteen na de sessie weer mezelf zelfs de blik in mijn ogen was weer zoals ik voorheen keek. Ingrid legt dan ook heel goed wat er gaat gebeuren de komende maanden en ik zit daar nu middenin. Er gebeurt van alles in mij, in mijn lijf ,geest en zelfs omgeving. Zoals Ingrid het mooi omschrijft: Een ui die gepeld wordt. Ik ben blij dat ik bij haar ben geweest. Daarnaast is ze ontzettend lief. Dank je wel Ingrid!

5/5

Daantje Burgering: Ingrid is een collega in de luchtvaart. Ik heb 5 jaar geleden eens een vlucht met haar gemaakt en was toen al onder de indruk van haar oprechtheid. Toen ik op FB een bericht van haar voorbij zag komen, over hypnotherapie, twijfelde ik geen moment aan haar vakkundigheid en heb een hypnose sessie met haar afgesproken! Nog nooit ben ik onder hypnose geweest. Wel heb ik meerdere sessies met psychologen ondergaan (lange periodes) en ben ik lang op zoek geweest naar wat me nu verder zou kunnen helpen. Ik heb een gezin, twee jonge kindjes, een hele lieve man, maar heb een paar heftige tijden in m’n leven meegemaakt, mede doordat ik een aangenomen kind ben. Veel problemen met zelfherkenning, acceptatie, bang om in de steek gelaten te worden, perfectionisme.. teveel om op te noemen. Er kwamen interessante dingen naar boven in de hypnose sessie met Ingrid. Dingen waar ik steeds aan moet denken, als ik bijvoorbeeld voor lastige momenten kom te staan. Ik kan inmiddels al veel beter reageren in situaties, ben minder bezig met wat vinden mensen van mij? Zullen ze me niet leuk vinden of niet goed genoeg? Mede door Ingrid haar oprechtheid en toegankelijkheid, heb ik de stap gezet om onder hypnose te gaan. Misschien een eng idee…. maar je bent niet weg, je bent er helemaal bij en het is een mega bijzondere ervaring! Dank je wel Ingrid!

5/5

Ilke Oner: Ingrid heeft mij erg prettig en fijn geholpen met mijn vraagstukken. Ze stelt de juiste vragen met behulp van de juiste technieken. Ik zou Ingrid ten zeerste aanraden.

5/5

Colin Bergfeld: Tijden lang liep ik met stress voordat ik naar me werk of een afspraak moest , maar na 1 sessie met Ingrid ga ik weer zonder moeite de deur uit.
Bij Ingrid is de sfeer zeer relaxed en voel je je meer gewoon op bezoek dan een afgesproken sessie. Ze stelt je gerust en legt goed uit hoe ze je kan en gaat helpen met het aanpakken van je probleem.
Aan het einde ging ik dan ook weg met het gevoel dat er een grote last van me schouders was gevallen. Dankjewel Ingrid!

5/5

Sas de Boer: Ik vond de hypnose sessie die ik van Ingrid heb gehad fascinerend! Ze maakte contact met mijn onderbewuste na heel helder te hebben uitgelegd wat we gingen doen. Ingrid stelde een aantal checkvragen om te kijken of we echt contact hadden met mijn onderbewuste en nadat dit bevestigd was hebben we een aantal hele mooie vragen gesteld waar ik antwoord op kreeg. Over mijn business, over de liefde. Echt fantastisch om dit te ervaren en te voelen hoeveel harmonie er is wanneer Ingrid met mijn onderbewuste aan het werk is. Ze begeleidt het heel goed want is op een fijne manier sturend, en voelt perfect aan wat in het moment nodig is.

Ik stond versteld en gun iedereen zo’n bijzondere ervaring!

5/5

Lydia de Bree: Ik heb Ingrid leren kennen via een besloten Facebookgroep. Ze gaf aan dat waar ik op zoek naar was zij me misschien kon bieden middels Matrix-coaching. Voor mij een nieuwe methodiek maar het proberen waard. Na mijn jarenlange zoektocht en chaos in mijn hoofd heeft ze me in een klein uurtje zo’n enorme opruim actie in mijn hoofd geboden dat ik daar nu, een maand later nog steeds veel profijt van heb. Het is duidelijk, concreet en geeft veel houvast. Ook nu nog als ‘alles’ me weer even overspoeld kan ik met deze tool rust voor mezelf creëren. Ingrid is super lief, maar ook duidelijk, ze vraagt door en laat je echt geen half werk leveren. Dat was voor mij nodig en heeft zoveel resultaat gehad. Nog steeds erg dankbaar voor. Zo lief en krachtig tegelijk! Wauw…. ThnX !!!

5/5

Debby Olsthoorn: Ingrid is een TOPPER! Ze is rustig, eerlijk en vriendelijk. Je voelt je snel op je gemak bij haar.
Ze legt op een duidelijke manier uit wat ze gaat doen, geeft adviezen, denkt met je mee en laat jezelf ook nadenken. Er is ruimte voor vragen en het is leuk om samen met haar te praten over een bepaalde situatie om te kijken wat het beste werkt.
Ik heb hypnotherapie gedaan om van mijn angst voor autorijden op de snelweg aan te pakken. Na deze sessie reed ik zo vol vertrouwen en zonder angst op de snelweg.
Nog steeds heb ik geen angst meer in de auto. Door middel van Matrix-coaching voel ik mij in bepaalde situaties rustiger en maak ik mij minder druk. Dat voelt heel fijn! De hypnotherapie en matrix-coaching hebben mij erg geholpen en helpen nog steeds!

Bedankt voor je hulp lieve Ingrid!
Het werkt ECHT!

5/5

Michael: Ingrid heeft voor mij in korte tijd wonderen verricht! Ik zat zo dicht en kwam er niet meer uit en in slechts twee sessies begin ik te worden wie ik eigenlijk was. Ook door de zelfhypnose die ze me geleerd heeft met de geweldige nazorg gaat het elke dag beter en beter met mij. Ingrid is echt een topper! 😎💋

5/5

Natascha Beumer: ‘Niet eerder ben ik in aanmerking gekomen met Hypnotherapie. Ingrid heeft alles heel helder uitgelegd en ze was er duidelijk in wat mij ‘te wachten zou staan’. De therapie heeft mij geholpen beter te kunnen ontspannen waardoor de continuespanning op mijn buik, welke deels PDS veroorzaakt, helpt te verminderen. Ingrid heeft mij zelf-hypnose aangeleerd en dat is een zeer krachtig middel om zelf aan de slag te gaan. Niet alleen voor mijn buik!

Door de zelf-hypnose toe te passen vlak voor het slapen en ik daardoor in diepe ontspanning raak, is mijn nachtrust ook een stuk beter geworden.

Ik ben Ingrid heel erg vaak dankbaar voor deze tool. Ingrid zelf is sensitief, zachtaardig, lief en duidelijk. Zij stelt het welzijn van klanten voorop en handelt hier ook naar. Heel prettig!

5/5

Anouschka Kop: Al jaren worstelde ik met angsten en weinig zelfvertrouwen door de pesterijen die ik in mijn jeugd heb gehad. Ik was altijd bezig met wat anderen dachten, vonden en wilden, zover dat ik zelfs echt niet meer wist wat ik nu zelf wilde. De therapie van Ingrid heeft mij enorm geholpen.
Ik ben veel zelfverzekerder. Blijf niet meer dagen en weken bezig met problemen en
ik slaap eindelijk zonder tabletjes.
Wat een verademing!
Ingrid, enorm bedankt!

5/5

Nicole Veldhuis: Ingrid is een hele vriendelijke rustige maar toch doortastende vrouw waar je je meteen op je gemak voelt. Ze weet precies wat je nodig hebt. Voor mij was dat de matrix methode waarbij een lastig incident, waar ik last van had, werd om geswitcht naar een neutrale gebeurtenis. Is zo ideaal deze matrix methode echt een aanrader

5/5

Anoniem: Ik heb altijd al veel last gehad van vliegangst. Dit zorgde bij mij voor veel spanningen voor een vlucht. Na een Skype sessie, op het vliegveld, verdwenen deze spanningen als sneeuw voor de zon. Hierdoor kan ik eindelijk zonder spanning uitkijken naar de volgende vlucht.

5/5

Erna Westmaas: Ingrid is een prachtig mens en een top therapeut !!
Ze geeft je een veilig gevoel, waardoor het aanpakken van je probleem zoooo makkelijk gaat.
Ze lost de problemen niet voor je op hoor !!!
Maar geeft inzichten, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
Haar begeleiding ervaar ik als zeer prettig.

5/5

Anja van Lieshout: Ingrid is een leuke, gezellig, spontane maar vooral vakbekwame vrouw die diverse technieken goed beheerst om je altijd op de juiste manier te kunnen helpen/begeleiden.

5/5

Frans Verhoeve: Ik heb met Ingrid mogen samen werken in de opleidingen van hypnotherapie. Daarbij is opgevallen dat Ingrid fijn is in omgang en echt naar je luistert waardoor het probleem bij jou snel naar boven wordt gehaald en Ingrid met al haar kennis van de vele opleidingen jou snel en doeltreffend kan helpen.

5/5
Anouk Peek: Ik heb bij Ingrid een paar hypnosessies ondergaan. 
Je wordt er zeer welkom ontvangen en je voelt je je meteen op je gemak dáár! Ingrid neemt de tijd voor je en het is een warme vrouw. Je krijgt bij binnenkomst een lekker kopje thee. 
 
Mijn klachten waren:
– angststoornis 
– hyperventilatie 
– geen zelfvertrouwen 
 
Ze vraagt eerst wat je klachten zijn. Dan neemt ze dit mee en ze gaat hiermee aan de slag. Je wordt eerst in trance gebracht door, wat ik als zeer kalm ervoer. De hypnose is een reis, je gaat echt heel diep. Waarbij je de angsten onder ogen ziet (in mijn geval) Dit doet ze heel vakkundig. Het is helemaal niet eng! En ook niet zweverig! 
 
Na de sessie wordt er besproken (hoe je het hebt ervaren) Zelf heb ik een aantal sessie’s gehad. Dit heeft mij zo geholpen, en het heeft mijn leven weer verlicht. Ik ben hier zo enorm dankbaar voor!
5/5

Yvonne: Als eerste wil ik jullie zeggen ik was in het begin erg sceptisch over hypnose, maar toen was ik bewust bezig na de hypnose en ging ik langzaam afvallen. Met de feestdagen ff aangekomen, maar 2 januari weer bewust begonnen. 

Serieus blij mee!

Enthousiaste Yvonne!