Waarom doen mensen ze wat ze doen? Waarom is de één gelukkig en de ander niet. Wat maakt ze tot wie ze zijn? Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn onweerstaanbare drive om jezelf (weer) simpelweg lekker te laten voelen en 100% jezelf te zijn.

Deze aanpak is gevormd door een breed scala aan ervaringen en mijn zoektocht naar een gelukkig(er) leven: Van tiendaagse (stilte)meditaties (Vipassana), Ayahuasca ceremonies, mediteren in een Ashram op Bali tot familie-opstellingen, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het gedaan. Totdat ik een aantal jaar geleden begon met het werken met hypnose, en later ook met de MatriXmethode en IEMT.  Ik ontdekte dat door de snelle en effectieve werkwijze daadwerkelijk fantastische resultaten geboekt kon worden.

Tijdens mijn opleidingen (onder andere bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland) bereikte ik zoveel positieve resultaten, dat ik besloot om hypnose mijn specialisatie te maken. Mijn trainers zijn onder andere Edwin Selij, (opgeleid door de allergrootsten in hypnotherapie, zoals bijvoorbeeld Richard Bandler en John Grinder, de bedenkers van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Bob Burns (bekend hypnotherapeut uit de UK en ontdekker van de ”Swan methode”) en tot slot Ina Oostrom, internationaal spreker, hypnotherapeut, eigenaar en directeur bij HypnoseMentor en bij OMNI Hypnosis Trainingscenter Netherlands.

Al deze masters hebben mij opgeleid tot een ervaren hypnotherapeut. Het is een verrijking van mijn leven dat ik deze technieken toe mag passen en alle waanzinnige resultaten blijven me verbazen! Er is zoveel meer dan wij weten!

Genoeg over mij, nu wordt het tijd voor jou en datgene wat ik voor je kan betekenen en geven: ‘de sleutel tot eigen kracht’, want GELUK én KRACHT zit ook écht in jou!! Het is een kwestie van aan de juiste ‘knopjes draaien’ in jouw onderbewuste systeem, zodat jij weer grip op je leven hebt!