Het voordeel van hypnose is dat we relatief snel tot de kern kunnen komen. Hierdoor werkt hypnotherapie veel sneller en effectiever dan reguliere behandelingen bij o.a een psycholoog/psychiater.

Heb je besloten dat je je probleem wilt oplossen? Of wil je weer controle hebben over je leven?

Lees meer over de tarieven en de inhoud van de hypnose-sessies.

Tijdens hypnose ben je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie.

De eerste sessie:
De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur, waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.

De tweede sessie:
Bij de tweede sessie gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende ‘lagen’. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een ‘ui’. Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje ‘ui’ zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn.

Bij de tweede sessie ga je ervaren dat de hypnose veel dieper en intenser is. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch spanning voelen voor het onbekende. De tweede keer weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.

De derde sessie:
Tussen de tweede en derde sessie laat ik meestal een paar weken tijd zitten. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog ‘restjes’ van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is.

Gemiddeld zijn de meeste mensen met drie sessies klaar.

Tarieven:

Een sessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Een traject van 3 sessies vraagt om een investering van 375,- inclusief BTW.
Wanneer u het traject heeft betaald is dit tevens de afspraak bevestiging.

Wil je liever eerst even kennismaken? Dat kan uiteraard. Ik bied gratis zoom calls aan van 30 minuten. Klik hier als je vrijblijvend een gratis zoom call wilt inplannen.

Betaalwijze:

Na bevestiging van de afspraak ontvangt u de betaallink. Omdat ik mijn energie graag steek in wat ik leuk vind, het helpen van mensen en niet onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om het traject vooraf te betalen.

Waarom vooraf betalen?

Ik realiseer mij dat het vooraf moeten betalen niet altijd voor iedereen een goed gevoel geeft. En ik zou willen dat het ook niet noodzakelijk was. Echter met groeiende wachtlijst van mensen die echt een beetje ‘nood’ hebben en dat het tegelijkertijd regelmatig voorkomt dat mensen gewoon niet op komen dagen, en ik dan op dat moment geen andere client meer kan laten komen, maar wel kosten maak, ben ik helaas genoodzaakt om deze regel te hanteren. Ik hoop op uw begrip.

Annulering afspraak:

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 24 uur, voor de afspraak gepland was. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie en/of boekingskosten van de gehuurde ruimte geheel of gedeeltelijk in rekening te brengen, omdat ik het niet meer aan iemand anders heb kunnen toekennen.
Bij een gegronde annulering wordt uiteraard een nieuwe sessie besproken.

Mocht tussentijds het traject stopgezet worden, dan wordt voor de losse sessie 150,- gerekend. (dat is incl. huur van de ruimte. In een traject neem ik deze kosten voor mijn rekening)

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jouw probleem, kan je contact met me opnemen.

Of maak een afspraak via onderstaande tabel.

Hypnose traject volwassenen
90 minuten
3 sessies van 90 minuten
€375
Voor 3 sessies
Coaching traject volwassenen
60 minuten
6 sessie van 60 minuten
€425
Voor 6 sessies
Coaching traject (online)
60 minuten
3 sessies van 60 minuten
€199
Voor 3 sessies
Hypnose traject Kids (tot 12 jaar)
60 minuten
3 sessies van 60 minuten
€229
Voor 3 sessies

Certificeringen:

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroeps