Wat gaan we doen?

Als je het besluit heb genomen om je problemen op te willen lossen en weer controle te krijgen over je eigen leven, plannen we een sessie in. De eerste afspraak is een intakegesprek, gecombineerd met de coaching/hypnose. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we waar we samen aan gaan werken. In dit gesprek leg ik je het e.e.a. uit over  Hypnose/IEMT/MatriXcoaching en hoe het in zijn werk gaat. En mag je me uiteraard vragen stellen. Aansluitend volgt hypnotherapie, een MatriX-sessie of IEMT coaching sessie. Deze sessie duurt totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Hoe kan je betalen?

Gelieve voorafgaand aan de sessie te betalen. Je krijgt hiervoor van mij een betaalverzoek. De factuur ontvang je via de mail.

Als je de afspraak wil annuleren?

De afspraak kan 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd, na deze tijd ben ik genoodzaakt de sessie geheel of gedeeltelijk in rekening te brengen.

Meer weten of afspraak maken?

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jouw probleem, kan je contact met me opnemen.

Of maak een afspraak via onderstaande tabel.

Coaching
60 minuten
Per uur
€85
in overleg
1-op-1 Hypnose sessie
90 minuten
Per sessie
€125 per sessie
1 - 3 sessies
Virtuele maagband
90 minuten
Per sessie
€550 per traject
Totaal 4 sessies
1-op-1 sessie Kids
60 - 90 minuten
Per sessie
€75 per sessie
1 - 3 sessies

Certificeringen:

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/